TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit pe www.ziggo.ro. Acest website este magazinul online al Societatii Comerciale Ziggo House.

Va rugam sa cititi cu atentie TERMENII si CONDITIILE, inainte de a utiliza Ziggo.ro. Accesul la site-ul www.ziggo.ro se afla sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor expuse in aceasta sectiune.

CUM CUMPAR PRODUSE ZIGGO?

Pentru a plasa o comanda pe site-ul www.ziggo.ro este necesara AUTENTIFICAREA.

1. Autentificare

Pentru autentificare este necesar sa completati casuta aferenta cu adresa de email valida. Deasemnea este necesar sa completati urmatoarele informatii despre dumneavoastra:

  • Nume si prenume
  • Parola (specific aleasa pentru cont-ul dumneavoastra)
  • Data nasterii
  • Adresa de email

In “contul meu” puteti adauga urmatoarele informatii pentru a facilita comanda online pe site-ul www.ziggo.ro:

  • Adresa din actul de identitate
  • Adresa de domiciliu/ livrare
  • Numar de telefon unde puteti fi contactat
  • Informatii aditionale

Daca una sau mai multe informatii din cele completate de dumneavoastra se modifica ulterior, va rugam sa actualizati sectiunea “contul meu” → “adresele mele” si apasati “salveaza”. Deasemenea ne puteti anunta la adresa de email sales@ziggo.ro.

In utilizarea serviciului pus la dispozitie de www.ziggo.ro, dumneavoastra sunteti de accord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinate sau nedeterminata, fara nici o notificare.

2. Preturi si Plati

Preturile sunt stabilite atunci cand produsele sunt afisate pe site, sunt exprimate in RON si includ TVA. Pretul afisat se poate modifica cand se aplica politica de discount. Trebuie mentionat ca in cazul in care, din greseala, pretul unui produs este listat si anuntat ca fiind 0 (zero), Ziggo.ro nu este obligat sa ofere acel produs spre vanzare la acest pret, considerandu-se a fi o eroare tehnica.

Toate preturile includ TVA. Plata se poate realiza prin ramburs (se achita la primirea coletului prin curier).

Datele completate de dumneavoastra sunt in siguranta. Ziggo.ro nu are acces la datele dumneavoastra bancare.

DREPTURI DE AUTOR

Design-ul, textele, grafica, structura si toate informatiile de pe site-ul www.ziggo.ro sunt proprietatea exclusive a Ziggo House. Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul, datele, informatiile si materialele gasite pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al reprezentantului Ziggo House.

RECLAMATII

Pentru orice tip de reclamatii, va rugam sa completati formularul de la sectiunea “Relatii cu clientii” sau sa ne contactati pe adresa de email sales@ziggo.ro. Va asiguram ca echipa Ziggo.ro va face tot posibilul pentru solutionarea reclamatiilor, in cel mai scurt timp posibil.

LIVRARE SI RETURNARE

Produsele www.ziggo.ro sunt livrate catre dumneavoastra oriunde in Romania, prin intermediul firmei de curierat TNT. Livrarea Produselor se realizeaza prin curier la adresa indicata in formularul de comanda. Costul de livrare este de 18 RON pentru coletele trimise in Romania. Daca valoarea comenzii depaseste 150 RON atunci punem la dispozitia clientilor nostrii transport gratuit. 

In cazul in care un produs nu vi se potriveste sau nu sunteti multumit de acesta, aveti dreptul de a returna acest produs in termen de 30 de zile de la primirea acestuia. Chletuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre ziggo.ro doar in cazul unui schimb cu un alt produs. Clientul suporta cheltuielile de transport al returului in cazul solicitarii de ramburs.  

Adresele la care se pot returna produsele sunt: 

Ziggo Sun Plaza:Mall Sun Plaza, Calea Vacaresti nr. 391, Et. 1, 040057, Bucuresti 

Ziggo Cotroceni: Afi Palace Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea 4, 061344, Bucuresti 

Deasemenea produsele achizitionate de pe www.ziggo.ro pot fi returnate in magazinele noastre din Bucuresti fara costuri suplimentare, daca clientul le aduce personal. Plata contravalorii produsului urmeaza sa fie achitata de ziggo.ro in termen de 14 zile de la receptia produsului returnat . Politica de returnare Ziggo se supune dispozițiilor Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. 

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

1) Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site (marime, culoare, model) In acest caz puteti solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeasi valoare sau cu valoare diferita (cu plata diferentei sau cu rambursarea diferentei)

2) Produsul prezinta defect. In cazul in care produsul prezinta un defect, sau primiti un alt produs sau o marime gresita, taxa de transport aferenta returnarii produsului catre noi va fi suportata de noi.

3) Produs cu masura nepotrivita. In cazul in care ati comandat o marime/model care nu vi se potriveste, puteti schimba cu o alta marime/model, dar taxa de transport aferenta schimbului va fi suportata de dumneavoastra.

Cum se poate schimba un produs? Politica noastra de schimb presupune urmatoarele etape. In cazul in care doriti sa schimbati marimea sau sa schimbati produsul, ne contactati pein email. Stabilim impreuna ce produs doriti, noi trimitem produsul nou catre dvs, iar dvs veti ambala produsul pe care doriti sa il schimbati si il veti da curierului atunci cand va ajunge cu noul produs la dvs.

CONFIDENTIALITATE

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

ZIGGO HOUSE se obliga, conform cerintelor Legii nr. 677/2001(modificata si completata) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este strict pentru procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventuale servicii noi pe care le oferim, noi sau partenerii nostrii. Datele personale furnizate de dumneavoastra sunt necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dumneavoastra de a pune la dispozitia Ziggo.ro a tuturor sau partial al datelor cu caracter personal specificate in sectiunea de autentificare a site-ului, atrage dupa sine neprocesarea/anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: SC ZIGGO HOUSE SRL. Conform Legii nr 677/2001, beneficiate de dreptul de acces si interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sales@ziggo.ro. Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.